Wat kun jij doen

Crowdfunding: Help ons de ¤7000,- te halen voor het Huis van Vrede in Almere

Het Huis van Vrede is een initiatief vanuit AISA-NGO (de internationale soefi vereniging alawiyya) en scoutinggroep De Cirkel uit Almere. Het doel van het Huis van Vredeis om voor verschillende leeftijdsgroepen van alle diverse afkomsten activiteiten en ontmoetingen te organiseren die het samen leven in een cultuur van vrede mogelijk maken en overdragen. Luister hier naar het interview met een van de initiatiefnemers Amin Touhami bij omroep Flevoland over het Huis van Vrede.

Uw steun is naast een financiële ook een morele, die zal bewijzen dat er behoefte is aan een cultuur van vrede die de mensen bindt en kinderen perspectief biedt.

Voor de kinderen en jongeren zijn er reguliere scoutingbijeenkomsten en bijzondere scoutingactiviteiten. Deze stellen hen in staat zichzelf te ontplooien, samen te werken met de ander en een houding dat altijd de harmonie zoekt met de natuur, de wereld en zichzelf. Voor de (jong)volwassenen en ouderen worden er debatten, trainingen en bijeenkomsten georganiseerd. Dat zijn bijvoorbeeld interculturele debatten, dialogen, cirkelwerking en studies die maatschappelijke thema’s aankaarten in het licht van universele wijsheden.

Het Huis heeft ook kunstprojecten zoals het mozaïek dat het hele Huis van Vrede zal omgeven. Ook zal er een moestuin aangelegd worden waar jong en oud van heinde en verre aan kan deelnemen om gezamenlijk de vruchten ervan te kunnen oogsten.

We voeren deze crowdfundingcampagne om het Huis van Vrede te helpen realiseren. Het gebouw is er al, nu gaan we alles in het werk stellen om dat op te knappen en te kunnen starten met onze activiteiten om zo bij te kunnen dragen aan een cultuur van vrede die de mensen bindt en kinderen perspectief biedt.

 

.

   Afdrukken Afdrukken   
Andere artikels in dit onderwerp:

Vul hieronder het gewenste donatiebedrag in - en klik nadien op de IDeal-knop om te doneren ten behoeve van het Huis van Vrede: