Links

Website

Ben je geinteresseerd in de activiteiten van AISA in andere landen? De volgende websites kunnen je helpen. 


 

www.scoutingdecirkel.nl
Scouting is een belangrijke ruimte voor kinderen om zich te ontplooiien in vrijheid en verantwoordelijkheid. Het leidt op tot een actieve nuttige burger, die dicht bij de natuur staat en vanuit niets iets kan creeren. In Almere is er een scoutinggroep actief die in het bijzonder de multiculturele doelgroepen aantrekt. Iedereen is welkom!

www.jmve.ch
De website, voor als u nog meer wilt weten over het project 'Werelddag van het Samen Leven'. Gaat u en al uw vrienden ook tekenen voor zo'n dag?

www.aisa-net.com
AISA is ook actief in Frankrijk. Met dezelfde missies, maar dan in een andere omgeving.

www.aisa-suisse.ch
AISA is ook actief in Zwitserland. Met dezelfde missies, maar dan in een andere omgeving.

www.aisa.be
AISA is ook actief in België. Met dezelfde missies, maar dan in een ander omgeving.

www.therapiedelame.org
De Sjeikh Khaled Bentounes stelt een therapie voor de ziel voor. Een verrijking voor de wereld van het genezen van de zielen van mensen. Ook biedt deze methode een alternatief voor het managen, organiseren en gesprekvoeren. Deze therapie, gebaseerd op het boek 'Therapie voor de ziel' is actief in Zwitserland, Frankrijk, Belgie en binnenkort ook in Nederland.

www.scoutsmusulmans.fr
Scouting is een belangrijke ruimte voor kinderen om zich te ontplooiien in vrijheid en verantwoordelijkheid. Het leidt op tot een actieve nuttige burger, die dicht bij de natuur staat en vanuit niets iets kan creeren. 

www.congres-international-feminin.org
De website van het congres van het Vrouwelijke, dat zich heeft afgespeeld afgelopen maand Oktober. (2014)

www.djanatualarif.org
Zusterorganisatie van AISA actief vanuit Algerije voor duurzame ontwikkeling van ecologie en economie in het Mediteraanse gebied.

www.aisa-canada.ca 
AISA is ook actief in Canada. Met dezelfde missies, maar dan in een andere omgeving.

www.touaibi.com
Caterine Touabi Photography. Ze legt schoonheid vast en slaat een brug tussen het Oosten en Westen, middels haar fotografie.

   Afdrukken Afdrukken   
Andere artikels in dit onderwerp:

Vul hieronder het gewenste donatiebedrag in - en klik nadien op de IDeal-knop om te doneren ten behoeve van het Huis van Vrede: